Airco service voor auto of bedrijfswagen in Emmen

De Poel Airco service uit Emmen te Drenthe is gespecialiseerd in het vullen, reinigen, onderhouden en repareren van auto airconditioning installaties in personenauto’s en bedrijfswagens.

U kunt er op vertrouwen dat de Poel Airco service, als een STEK gecertificeerd bedrijf, alle airco werkzaamheden op een kwalitatieve, veilige en duurzame manier uitvoert.

 

Airco onderhoud van uw auto of bedrijfswagens is belangrijk

Om de airconditioning van uw auto in goede staat te houden is vakkundig onderhoud nodig, dit is beter voor het milieu en met regelmatig onderhoud voorkomt u onnodig hoge reparatiekosten. In verloop van tijd verliest een airco koelmiddel, hierdoor vermindert de werking van de airconditioning. Het koelmiddel zorgt ook voor de smering van de compressor, als de airco te weinig koelmiddel bevat gaat de compressor kapot door gebrek aan smering.

Om problemen te voorkomen adviseren wij om elk jaar de airco te laten controleren door Airco service de Poel en elke 3 jaar een servicebeurt te geven. Bij een servicebeurt wordt onder andere het het koelmiddel vervangen en aangevuld.

Bij Airco service De Poel werken wij o.a. met het nieuwe airco koelmiddel R1234yf. Tevens kunnen wij uw oude airco ombouwen naar een nieuw airco syteem. Zoals van het airco systeem R12 naar R134a.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Auto service voor auto

Airco service voor bedrijfswagen

Topkwaliteit bij De Poel

Kies voor: Zekerheid, Vertrouwen en Vakmanschap!