Auto onderhoud bij autogarage De Poel in Emmen

Om uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie te houden, is het nodig dat uw auto of bedrijfswagen regelmatig een onderhoudsbeurt krijgt en met een deskundig oog naar gekeken wordt. Met vakkundige automonteurs en een modern uitgeruste werkplaats in Emmen Drenthe heeft de Poel alles in huis voor het onderhoud en reparatie van alle merken auto’s en bedrijfswagens. U bent zo verzekerd dat uw auto of bedrijfswagen in goede handen is.

APK Keuring

Autokeuring is wettelijk verplicht voor alle benzine, diesel en gas auto’s. De Poel is gespecialiseerd in het keuren van alle merken en soorten auto’s. Wij hanteren scherpe prijzen voor zeer hoge kwaliteit en een topservice, zodat uw auto na APK keuring altijd zeer veilig de weg op gaat.

Storing en diagnose

Moderne auto’s beschikken over veel elektronica, hiermee wordt bijvoorbeeld een storing of defect automatisch geconstateerd. Er gaat dan een storingslampje branden. Wij kunnen van elke auto de storing uitlezen en zien wat er precies aan de hand is. Vervolgens kunnen wij de storing verhelpen zodat u weer veilig op weg kunt.

Banden en Winterbanden

Voor banden en winterbanden van alle soorten en maten bent u bij de Poel uit Emmen Drenthe aan het juiste adres. Bent u toe aan nieuwe banden of wilt u wisselen van zomer- naar winterbanden of andersom? Wij monteren, balanceren en lijnen de banden en winterbanden voor u uit voor optimaal rijcomfort. Uiteraard kunt u ook voor tussentijds uitlijnen en balanceren van uw banden bij ons terecht.

Leenauto

Elke reparatie of onderhoud word zo snel mogelijk uitgevoerd zodat u zo kort mogelijk uw auto hoeft te missen. Als u desondanks toch niet zolang zonder uw auto kunt dan is het mogelijk om een auto van ons te lenen. Het is wel belangrijk dat u bij het maken van een afspraak aangeeft dat u gebruik wilt maken van een leenauto zodat wij deze voor u kunnen reserveren.

Topkwaliteit bij De Poel

Kies voor: Zekerheid, Vertrouwen en Vakmanschap!